Jumping Indoor Nijkerk met extra rubriek

Foto: Arjen Gerritsma

In manege Luxool wordt van woensdag 1 tot en met 4 maart de 35e editie van het sfeervolle springconcours JUMPING INDOOR NIJKERK (JIN) verreden.

Op vrijdag worden de zwaarste klassen Z en ZZ verreden en ’s avonds starten de finales van de klassen Z en ZZ met aansluitend het ruiterfeest. De finales van de klassen M, L en B zijn op zaterdagavond.

1.40m springrubriek en clinic Wout-Jan van der Schans

Op vrijdag is er als extra rubriek een landelijke 1.40m rubriek. Hierin starten de subtop ruiters uit voornamelijk de regio. Aansluitend een leerzame springclinic van de zeer ervaren en succesvolle grand prix ruiter Wout-Jan van der Schans. Deze avond sluiten we af met een gezellig “ruiterfeest” in de kantine van de manege met medewerking van “De Jongens van FEEST!”.

Kindermiddag

Op vrijdagmiddag is er een speciaal kinderprogramma voor de (klein) kinderen van de sponsoren en genodigden met springkussens en leuke activiteiten. Poffertjes eten ontbreekt ook dit jaar niet en natuurlijk gaan ze ook naar de wedstrijden kijken. Ben jij er ook bij, reageer dan zo snel mogelijk op jouw speciale uitnodiging.

Meer informatie

De entree is gedurende het gehele concours gratis en de tribunes zijn verwarmd. Tijdens JIN worden er loten verkocht voor de loterij op zaterdagavond met mooie prijzen.  Meer informatie over die prijzen, de JIN en aanvangstijden van rubrieken kunt u vinden op de website van JIN.

Hier een voorproefje uit 2015

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen