Uitstekende seizoensafsluiting Voice

De handballers van BvB-Groep/ HV Voice speelden afgelopen zaterdag de laatste wedstrijd van het seizoen.

Tegenstander was Achilles uit Utrecht, een ploeg die met 1 punt meer boven Voice op de ranglijst stond. Bovendien had Voice eerder dit seizoen van Achilles verloren, dus beloofde het een moeilijke wedstrijd te worden.

In de eerste minuten waren de ploegen gelijkwaardig aan elkaar. Voice startte furieus en nam gelijk een voorsprong. Achilles wist met een paar afstandsschoten bij te blijven tot 6-4. Daarna was Voice heer en meester. Alle acties lukten en bijna elke doelpoging was raak, terwijl verdedigend geen fouten gemaakt werden. Achilles kwam er niet meer aan te pas en de ploeg wist zelfs niet eens meer te scoren in de eerste helft. Bij rust had Voice al een voorsprong van 13 doelpunten opgebouwd: 17-4.

De tweede helft was een stuk minder spectaculair. Voice hoefde niet meer zo nodig. De ploeg nam gas terug en het hoge niveau van de eerste helft werd bij lange na niet gehaald. Bij Achilles was het geloof ook weg. Voice speelde de wedstrijd gemakkelijk uit en hoefde in de tweede helft maar 2 tegendoelpunten te slikken. Met een onverwacht simpele 24-6 overwinning neemt Voice de 2e plaats weer over van Achilles. Daarmee eindigt Voice ook als tweede in de competitie.