Districtsfinale voor Excelsiorturnster Eefje Bokkers

Foto:

ARNHEM – Dat Eefje Bokkers een super dag had tijdens de regiofinale van de 4e divisie bleek wel aan het behalen van de Districtsfinale.

Ze turnde een zeer goede wedstrijd en werd 6e in haar wedstrijdronde senior D met een 4e plek op balk en vloer scoorde zij erg goed. Er was nog een wedstrijdronde na haar wedstrijdronde, dus het was afwachten of zij zich geplaatst had. En ja Eefje Bokkers stroomt als 7e door naar deze finale.

Afgelopen  deden van NGV Excelsior Nijkerk 4 turnsters mee aan de regiofinale turnen 4e divisie te Arnhem. Sanne van Dusschoten turnde niet mee vanwege een blessure.
Lisa Reijersen turnt dit seizoen bij de Pupil 2 D1 categorie en turnde zich deze dag naar een 22e plaats. Zij liet een fenomenale overslag en streksalto voorover zien op sprong, waarmee zij een 2e plek behaalde op dit toestel.
Lieke van den Berg turnt in de categorie jeugd 1 D1. Lieke had zicht als laatste geplaatst voor deze finale en hard getraind om haar oefeningen uit te breiden. Zij liet keurige oefeningen zien, en werd 17e in het klassement.
Bij de jeugd 2 kwam Nathalie Theebe uit. Zij turnde erg sterk op balk maar viel helaas met de pirouette wat haar een heel punt kosten. Nathalie werd deze wedstrijd keurig 13e, wat haar op 0,15 punt tekort toezicht zou hebben gegeven op de districtsfinale. Er stromen 12 meisjes door. Nathalie staat nu 1e reserve voor deze finale.

bijdrage van Marieke Duits

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen