Drie belangrijke punten voor NSC

GRONINGEN – NSC heeft met ruime cijfers gewonnen van Oranje Nassau met 0-5.

NSC begon voortvarend aan de wedstrijd en was van meet af aan de bovenliggende partij. Eerst was er een kopkans voor Beukers en daarna een schietkans voor Termelez. Met veel strijd en inzet werden de duels aangegaan en alle ballen werden veroverd. De 0-1 kon niet uitblijven en halverwege de eerste helft viel hij toen Van de Groep goed binnen schoot en NSC aan de verdiende voorsprong hielp. Er waren meer kansen,maar die werden niet verzilverd. Daarom stond het met de rust nog  0 – 1

De tweede helft ging Oranje Nassau agressiever de duels aan en had het de scheidsrechter aan zijn zijde die alles goed keurde of een vermaning gaf. Ter Mate moest een aantal keren handelend optreden en hield NSC tot 2 keer toe in de wedstrijd. Naarmate de wedstrijd vorderde, kreeg NSC weer de overhand en kwam het via Van den Brom op 0-2. Tom de Ridder, die net als alle mannen een goede wedstrijd speelde, scoorde de 0-3.

Daarmee was de wedstrijd gespeeld en knakte Oranje Nassau helemaal. uiteindelijk stond 0-5 op het scorebord en dat was dik verdiend. Drie hele belangrijke punten gingen mee de bus in naar Nijkerk.