2 tegen 2 straatvoetbal toernooi 2017

Foto:

Voor de 6de keer organiseert het Jeugd- en jongerenwerk Nijkerk het 2tegen2 straatvoetbaltoernooi 2017.

Ook dit jaar strijden de groepen 5 t/m 8 weer om de felbegeerde titel beste straatvoetballer(ster) van Nijkerk.

Het toernooi word in verschillende categorieën gespeeld. Zo spelen de groepen 5 en 6 in één categorie en 7 en 8 in een andere categorie. Natuurlijk is er weer een eigen categorie voor de meiden. Mooi en snel voetbal, lekkere muziek en sportiviteit staan centraal tijdens de voorronden, die afgewerkt worden in de Nijkerk, Hoevelaken en Nijkerkerveen. Met als inzet de grote finale in centrum van Nijkerk.

De opening (woensdag 17 mei) zal – net zoals vorig jaar –  weer op het plein van de Koningslinde zijn. Vervolgens word er gespeeld op 24 mei in de voetbalkooi Ichttus, 31 mei voetbalkooi Baggelaar, 7 juni op het plein van school Holk en 21 juni voetbalkooi Hoevelaken

Op 28 juni word de finale gespeelt in het centrum van Nijkerk. Kinderen kunnen zich aanmelden op de voorronde/locatie, waar zei willen spelen. Per voorronde kunnen zei zich plaatsen voor de grote finale.

2B Youth Connection

De opening zal weer worden verzorgd door de hoofdsponsor van het toernooi 2B Youth Connection.  Dat is een nog jonge, frisse organisatie. De mensen van 2B Youth Connection hebben hart voor de (soms kwetsbare) jongeren in de Nijkerkse samenleving. Ze willen er voor hen zijn en zichzelf met hen verbinden, zodat jongeren hun zekerheid (terug)vinden. Ze gaan op zoek naar maatschappelijke steun zodat er verbindingen worden gelegd, soms tussen Nijkerkse jongeren onderling en soms met Nijkerkse ouderen, bedrijven en instellingen en waar nodig professionele hulpverleners.

Het “contactniveau” start met laagdrempelig contact. Op verzoek van de jongere kan er een ‘verdiepende’ verbinding worden gelegd. Op dit moment worden in samenwerking met het Jeugd- en Jongerenwerk en het Gebiedsteam contacten gelegd in het Paasbos. De Stichting 2B Youth Connection heeft een erkende ANBI-status. Gelet op de doelstellingen van de stichting is de samenwerking met het jongerenwerk erg mooi omdat je elkaar kan versterken. Dit toernooi is daar een goed voorbeeld van.

Aanmelden

Zit jij in groep 5,6,7 of 8 en Wil jij mee doen?  Upload een inschrijfformulier van de site of vraag er 1tje aan bij [email protected]
Naast dat de stichting jeugd- en jongerenwerk het toernooi organiseert, wordt het toernooi ondersteund door Nijkerk sportief en gezond.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen