Sparta zaalvoetbal klaar voor nieuwe competitie

Foto: Arjen Gerritsma

Het nieuwe zaalvoetbalseizoen 2017/2018 staat op het punt van beginnen. Hier en daar is er al afgetrapt voor een bekerwedstrijd.

Morgenavond, vrijdag 15 september, om 20:00 uur speelt ZVV Sparta Nijkerk 1 de eerste competitiewedstrijd (tegen Sporting Harderwijk) in Sporthal Corlaer. ZVV Sparta Nijkerk 2 speelt direct daarna om 21:00 uur.

Nieuwe trainer

Dit seizoen speelt ZVV Sparta 1 weer in de Topklasse met een bijna ongewijzigd team. ZVV Sparta 2 treed weer aan in de Hoofdklasse. Hét nieuwe gezicht aan de kant van ZVV Sparta Nijkerk is trainer Marcel Koppenol. Een oude bekende, die na wat omzwervingen op hoog niveau weer terug is in Nijkerk. Adriaan Heijboer staat Koppenol dit seizoen bij als teammanager. Daarnaast zijn Eibert Dokter, Bert de Goeij en Nico van Zessen bekende gezichten bij de selectie.

Vlak voor dit nieuwe seizoen is afscheid genomen van de trainers Krijn Cornelisse en Emiel de Kunder en van coach Martijn Prins. Zij hebben er samen voor gezorgd dat ZVV Sparta 1 en 2 zich opnieuw kunnen opmaken voor de Topklasse en Hoofdklasse. Prins richt zijn aandacht op zijn gezin en zijn bedrijf . Cornelisse en De Kunder gaan weer voetballen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen