Bridge Leren? Dat kan

Foto:

De Stichting Bridge Leren Noordwest Veluwe gaat, in samenwerking met de Nijkerkse Bridgeclub , een bridgecursus voor beginners verzorgen.

De cursus, waarvan het eerste deel uit 12 lessen bestaat, wordt op de maandagavonden aan de Melkrijder 11H gegeven. De cursus start op vijf oktober (van 19.30 – 22.00/22.30 uur) . Voor deze cursus kan men zich zowel als paar en als single opgeven. Het cursusgeld voor dit eerste deel is € 85,-.

Aanmelding voor de Oefenclub bij voorkeur samen met een partner.

De lessen worden, met behulp van audiovisuele apparatuur, op een moderne en begrijpelijke wijze aangeboden. Al vanaf de eerste les wordt de theorie in praktijk gebracht. Dus, al tijdens de eerste les zit men aan de speeltafel bridge te spelen. Dat maakt het zo prettig om deze cursus te volgen. De deelnemers krijgen advies over lesboeken en oefen- en spelmateriaal.

In januari 2018 start deel twee van de beginnerscursus. Men is niet verplicht om ook dit deel te volgen, maar het maakt de beginnerscursus wel compleet.

Oefenclub

Naast de bridgecursus voor beginners verzorgt de stichting ook een Oefenclub voor mensen die weer willen gaan bridgen of hun spelniveau willen verbeteren. De oefenclub wordt wekelijks op de donderdagavond gehouden en start ook in de eerste week van oktober. De clubavond begint met een half uur theorie opfrissen en daarna wordt met spelen de lesstof in praktijk gebracht. Het speelseizoen bestaat uit 24 clubavonden en de deelnamekosten zijn € 100,-.

Bridge is een bijzonder boeiend kaartspel dat, thuis of in verenigingsverband, door honderdduizenden mensen wordt gespeeld. Het is een denksport voor jong en oud en het bijzondere is dat er vaak nieuwe sociale contacten ontstaan. De basisregels zijn eenvoudig te leren, maar het spel heeft een enorme diepgang.

Aanmelding voor de Oefenclub bij voorkeur samen met een partner.

Voor meer informatie en aanmelding kan men terecht bij cursusleider Hetty Adolfs, telefoon 033-2451163 e-mail [email protected] of de website www.bridgeleren.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen