NSC verliest van beter CSV Apeldoorn

Zaterdag dag een beroerd begin van NSC, want na 30 seconden lag de bal al in het netje na slecht verdedigen.

Vanaf dat moment liep NSC achter de feiten aan. CSV was op alle fronten de bovenliggende partij. Voorin kon er geen vuist gemaakt worden en alle tweede ballen waren voor CSV dat veel sterker was. CSV kon na hartelust aanvallen en kwam halverwege de eerste helft op 0-2 na weer slap verdedigen. De 0-3 vlak voor rust was de genadeklap met een geur van buitenspel.

Na de thee kwam NSC wat meer van het doel af al waren de beste kansen voor CSV. Ranzijn kon echter een aantal keren knap redden. Met nog 20 minuten te gaan scoorde Schaap de 1-3, maar de grensrechter vlagde. Het zou buitenspel geweest zijn.. In het laatste kwartier scoorde CSV nog 2 keer en won het verdiend van NSC vanmiddag.