Bert de Goeij tijdelijk voorzitter ZVV Sparta

Gerritsma aan het werk in de natuur
Foto: videobeeld nijkerk.nieuws.nl

ZVV Sparta is blij met de komst van Spartaan Bert de Goeij, die tijdelijk de voorzittershamer van Arjen Gerritsma overneemt.

Gerritsma legde onlangs zijn functie neer, omdat hij prioriteit geeft aan zijn onderneming Graphic Sound. ZVV Sparta begrijpt dat, maar ziet hem node gaan.

Zo’n drie jaar geleden is Arjen Gerritsma in de rol van voorzitter gedoken. Op dat moment was de rol van voorzitter vacant en had ZVV Sparta juist sturing nodig. Hij gaf die noodzakelijke sturing, aldus de zaalvoetballers. Hij deed vooral samen met penningmeester Rosalie du Bois. Gerritsma blijft op verschillende manieren verbonden aan ZVV Sparta, vooral als fotograaf.

ZVV Sparta Nijkerk is op zoek naar een nieuwe voorzitter. Bij voorkeur iemand met ervaring op bestuurlijk vlak en iemand met duidelijke en nieuwe inzichten. Iemand die het beste met de zaalvoetbalvereniging voor heeft en die op één of andere manier affiniteit heeft met zaalvoetbal of de vereniging Sparta Nijkerk. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via [email protected] of [email protected]

 

Reacties