Sponsoren blijven sc Hoevelaken trouw

Foto:

Hoofdsponsor Van Duinkerken Sport & Kamperen en Pluimveeslachterij Van den Bor blijven de club sponsoren/

Van Duinkerken

De pupillenvoetballers van sc Hoevelaken weten al niet meer beter: tijdens wedstrijden van sc Hoevelaken lopen zij met de naam “Van Duinkerken” op de borst. Alle pupillen bij onze club dateren van de huidige, 21e eeuw. Van Duinkerken Sport & Kamperen is al hoofdsponsor van sc Hoevelaken sinds de vorige eeuw, september 1995. Tot beider tevredenheid, zodat er zaterdag 14 oktober 2017 opnieuw handtekeningen konden worden gezet onder een contract, dat Hoevelaken en Van Duinkerken opnieuw drie jaar aan elkaar koppelt. Namens Van Duinkerken was Jan van Duinkerken op Kleinhoven aanwezig, om zijn handtekening te zetten.

Uit handen van voorzitter Willem van Vliet mag Jan van Duinkerken een persoonlijk aandenken ontvangen. Shirts die bij sc Hoevelaken niet meer gebruikt worden, waaronder oude shirts van de hoofdsponsor, krijgen in minder bedeelde landen een nieuw leven.

Van den Bor

Pluimveeslachterij Van den Bor mag inmiddels tot de trouwe sponsoren van sc Hoevelaken worden gerekend. Niet alleen staat er al jarenlang een reclamebord langs de zijlijn van het hoofdveld, Van den Bor steekt ook al enkele jaren diverse teams in nieuwe pakken. De geldschieters zijn zelf de tel al een beetje krijt. “Dit is de vierde, of vijfde keer”.

Het team dat dit seizoen door Van den Bor in het nieuw wordt gestoken (trainingspakken en tassen), is Hoevelaken JO15-2. Het inspireerde de jonge voetballers tot grote daden, want Hulshorst JO15-1 werd met 6-1 verslagen. Hoevelaken neemt met die overwinning wat afstand van de onderste plaatsen.

bijdrage van Robert Kreuning

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen