Judoka’s Rebel op dreef in Nijmegen en Ede

Het team in Ede

Vorige week zondag is er door de judoka’s van de judostichting Nijkerk goed gejudood.

NIJMEGEN – lena Renes mocht de spits afbijten, ze wist door een goede pakking de meeste wedstrijden naar haar hand te zetten. Renes heeft een mooie 3e plaats bemachtigd. Dave Visser mocht deze dag ook de mat op. Hij heeft tactisch judo laten zien en hierdoor een 3e plaats kreeg op het podium. Tom Alfrink was deze dag scherp en door slimme combinaties stond hij ook op de 3e plaats op het podium. Mattias van Hamersveld moest er hard voor knokken en ook hij een 3e plek. Gijs Fränzel moest het vandaag volhouden en doorzetten tegen tegenstanders die stevig bleven staan. Deze dag een 3e plaats. Thomas Jansen, was deze dag goed op dreef en scherp. Voor het eerst in de 50kg+ een verdiende 1e plaats voor Thomas. Alex Smit heeft prachtig judo laten zien en een verdiende 2e plaats met dit toernooi. Tigo Renes deed mee in de 73kg+ en wist met goed en technisch judo een 1e plek te behalen.
Deze dag werd gecoacht door Hajo Schuurman.

EDE – Afgelopen zondag is er op het Districtstoernooi in Ede hard gestreden voor een plekje op het podium. De jonge talenten van Rebel mochten de spits afbijten. Kealynn Granneman werd deze dag 3e. Cisca Walet mocht met een zilveren plak naar huis. Nick en Erik Wassink werden beide 3e. Tom Alfrink ook een mooie 3e plaats. Thomas Jansen 2e. Gijs Franzel werd als enige van de dag Districtskampioen. Alex Smit mocht ook een zilveren plak omhangen. Lars Remijn werd deze dag 3e.