Gehavend Voice onderuit

UTRECHT – De heren van BvB-Groep/ HV Voice hebben afgelopen zaterdag hun eerste nederlaag moeten slikken.

Een gehavend Voice kwam net tekort tegen Leidsche Rijn.

Door een aantal afwezigen was het team genoodzaakt om in Utrecht met derde keeper Berry van de Pol aan te treden. De beginfase was voor thuisploeg Leidsche Rijn. Voice kwam halverwege weer terug tot 4-4, maar zag vervolgens de achterstand weer groeien. De ploeg miste een aantal kansen en keek bij rust aan tegen een 11-8 achterstand.

In de eerste tien minuten van de tweede helft liep de achterstand verder op. Voice leek geen kans meer te maken op een goed resultaat. Leidsche Rijn zakte terug en zo kreeg Voice kans om weer wat in te lopen. Verdedigend gaf de ploeg geen kans meer weg en met een paar snelle aanvallen kwam Voice zomaar terug op 1 punt achterstand. Een stunt leek haalbaar. De tijd was echter te kort om het gat definitief te dichten en een minuut voor tijd maakte Leidsche Rijn aan de spanning een eind en werd de eindstand op 22-20 bepaald.