Van Den Tweel Groep zoekt medewerkers!

Foto: CC0

Per 1 maart a.s. ontstaat op het hoofdkantoor Van Den Tweelgroep in Nijkerk een vacature voor de functie van Technisch Manager Vastgoed M/V

Die zorgt samen met de vastgoedcollega’s zorgt voor het beheer & onderhoud en de nieuwbouw- & verbouwprojecten binnen onze organisatie.

Vanwege de groei van onze vastgoedportefeuille zijn wij tevens op zoek naar een Service/Onderhoudsmedewerker M/V.

Van Den Tweel Groep

De Van den Tweel Groep is een dynamische bedrijvengroep. De groep telt ruim 1100 medewerkers. De Van den Tweel Groep bestaat uit een retail- en een horecagroep. Daarnaast zijn er bedrijfsonderdelen voor vastgoedbeheer en projectontwikkeling. De investeringsmaatschappij van de Van den Tweel Groep participeert met wisselende belangen in andere ondernemingen. Meer over elk van deze bedrijfsonderdelen leest u elders op deze website.

Het hoofdkantoor van de Van den Tweel Groep bevindt zich in Nijkerk. Directie en management van elk van de bedrijfsonderdelen zijn daar gevestigd evenals de centrale afdelingen: personeelszaken, administratie en communicatie. De leiding van de Van den Tweel Groep is in handen van Gerard van den Tweel. De retailgroep wordt aangestuurd door zijn oudste zoon, Edward van den Tweel. De vastgoedportefeuille valt onder de verantwoordelijkheid van zijn jongste zoon, George van den Tweel.

Meer informatie over deze functies kunt u vinden op onze website: www.vandentweelgroep.nl

 

'

Reacties

article
122632
Van Den Tweel Groep zoekt medewerkers!
Per 1 maart a.s. ontstaat op het hoofdkantoor Van Den Tweelgroep in Nijkerk een vacature
https://nijkerk.nieuws.nl/zakennieuws/122632/van-den-tweel-groep-zoekt-medewerkers/
2019-02-07T13:53:31+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/237/2019/02/07140830/technical-drawing-3324368_1920.jpg
collega, functie, medewerker, Nijkerk, van den tweel groep, vastgoed, vastgoedcollega
Business in Nijkerk