Nieuwe wikkelfolies Tupak zorgen voor 50% besparing op verbruik

Foto:

Tupak Verpakkingen heeft haar assortiment uitgebreid met nieuwe handwikkel- en rekfolies. De organisatie heeft het exclusieve verkooprecht verkregen voor de verkoop van de Tupak Logic folie.

Minder folie, minder restafval
Bedrijven die wikkelfolie gebruiken kunnen hiermee tot 50% folie besparen doordat de folie aanzienlijk dunner is dan gangbare folies, terwijl het dezelfde sterkte heeft als de traditionele folie. Cornelis Slippens, CEO Tupak: “Voortdurend zijn we op zoek naar mogelijkheden voor onze klanten om efficiënter te verpakken. Enerzijds om de verpakkingskosten voor onze klanten te verlagen, anderzijds om de belasting voor het milieu te verlagen. Met de nieuwe wikkelfolies realiseren we deze beide doelen. De gebruikte materialen maken aanzienlijke kostenbesparingen mogelijk, terwijl de omwikkelde producten perfect bijeen worden gehouden op de pallet. Doordat minder folie nodig is, heeft de ontvanger van de goederen minder restafval te verwerken. TUPAK LOGIC folie is verkrijgbaar als hand- en wikkelmachinerol. 
Tupak 
Tupak is sinds 1967 de specialist op het gebied van verpakkings- en verzendmaterialen. In de fabriek in Nijkerk produceert Tupak kartonnen verzendkokers en machinaal beplakte, geëtiketteerde en bedrukte kokers. Via Tupak Packaging levert de organisatie een compleet pakket aan verpakkings- en verzendproducten, waarbij kwaliteit, snelle levering en aandacht voor milieu centraal staan. Tupak beschikt over vestigingen in Nederland en Duitsland. In totaal werken er circa 50 medewerkers.
[image:d9bq80w0k01iwl8v3xdf8risl!]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen