Jumbo verhuist 4 november naar Oosterpoort

Foto: Arjen Gerritsma

De Jumbo winkel aan de Torenstraat 4 sluit op zaterdag 31 oktober haar deuren. Vanaf woensdag 4 november zijn inwoners van Nijkerk en omgeving welkom in de nieuwe Jumbo winkel in de Oosterpoort.

Jumbo nodigt de inwoners graag uit voor de feestelijke opening om 09.00 uur. De eerste 150 klanten worden verwelkomd met een mooie bos bloemen. Bovendien krijgen alle klanten die voor een bedrag vanaf 25 euro boodschappen doen een ambachtelijke appeltaart mee naar huis. Deze actie loopt tot en met zaterdag 7 november.

De nieuwe winkel aan het Molenplein in het winkelcentrum Oosterport biedt bijna 1.400 vierkante meter winkelplezier. Klanten kunnen er terecht voor een groot en gevarieerd assortiment tegen de laagste prijs. Het paradepaardje is het versplein met een grote variatie aan dagverse producten als groenten, fruit, vleeswaren, brood en buitenlandse kazen. Daarnaast wordt de ambachtelijke slagerij voorzien van een bak en lakafdeling voor vers gegrild vlees. Tevens kunnen klanten straks zelf een bakje met verschillende diepgevroren vis samenstellen, zoals gamba’s en mosselen. In de nieuwe winkel worden klanten verwelkomd door bekende gezichten.

Trots
Ondernemersechtpaar Rob en Cindy Veltink is trots: “Wij kijken ernaar uit om inwoners van Nijkerk en omgeving te verwelkomen in onze nieuwe winkel. Wij hebben lange tijd naar deze verhuizing uitgekeken en er hard aan gewerkt. Het resultaat is prachtig. Deze verhuizing biedt ons een mooie kans om klanten nog beter te verrassen en hen te laten ervaren waarin Jumbo zich onderscheidt. Bij alles wat we doen staat de klant ook in deze nieuwe winkel centraal. Wij nodigen iedereen van harte uit voor de opening op woensdag 4 november.”

Zelfscan
Bijzonder aan de winkel is dat klanten voortaan gebruik kunnen maken van een uniek zelfscansysteem, waarmee ze hun boodschappen zelf kunnen scannen. “Dit scheelt klanten van Jumbo tijd én het is gemakkelijk, omdat ze tijdens het winkelen al boodschappen kunnen inpakken in een krat of tas. Bij de speciale zelfscan kassa kan men bij een caissière in een handomdraai afrekenen. Zo blijft het persoonlijk contact behouden, dat we bij Jumbo zo belangrijk vinden ”, legt ondernemer Rob Veltink uit. “Bovendien toont de handscanner een overzicht van het totaalbedrag van de aankopen.”

Pick Up Point
Ook is er een Pick Up Point in de winkel aanwezig voor de inwoners van Nijkerk en omgeving. Via de website Jumbo.com kunnen klanten hun boodschappen bestellen en deze vervolgens ophalen bij de speciale balie in de winkel. Klanten die online een bestelling doen, kunnen hun boodschappen de volgende middag vanaf 16:00 uur ophalen. Op zaterdag is het mogelijk de bestelling vanaf 09:00 uur op te halen. De boodschappen moeten dan op vrijdag voor 12:00 uur besteld zijn. Bij het ophalen van de bestelling kan betaald worden met pin.

 

Dossier:
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen