C&A donderdag open

het plein
het plein
Foto: Arjen Gerritsma

Op donderdag 12 november 2015 om 11.00 uur opent C&A op feestelijke wijze zijn nieuwe winkel in de Eierhal aan de Oosterpoort.

Een modern winkelconcept in een historisch pand
De nieuwe winkel bevindt zich in de prachtige Eierhal waar de historische elementen, zoals het gerestaureerde dak en de dakspanten, goed zichtbaar zijn. Met respect voor het monumentale pand heeft C&A een licht, modern en uitnodigend winkelconcept neergezet waar beleving en inspiratie centraal staan. Mode en accessoires voor dames, heren en kinderen worden aantrekkelijk gepresenteerd in een overzichtelijke winkel. Trends zijn goed zichtbaar en om klanten te inspireren worden complete outfits getoond op speciale displays. Lichte vloeren en creatief ontworpen meubilair dragen bij aan de nieuwe, inspirerende winkelbeleving in Nijkerk. De paskamers zijn zo ingericht dat de klant zich er meteen prettig voelt: de inrichting is ruim, warm en licht

Beleef de nieuwe C&A look & feel
De opening van de nieuwe winkel wordt een speciale belevenis met verschillende openingsactiviteiten. Van donderdag 12 t/m zaterdag 14 november zijn er speciale openingsacties met kortingen op een deel van de collectie. Zaterdag 14 november kunnen alle klanten een draai geven aan het rad waarbij de klant mooie C&A kortingen kan winnen. En het leukste cadeautje: de eerste 100 bezoekers op de openingsdag – donderdag 12 november om 11.00 uur – krijgen een gratis cadeaucard variërend van 5 tot 100 euro.

Dossier:
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen