HunterStunter steunt goede doelen

Foto: Google streetview

Overbodige spullen kun je naar de HunterStunter brengen en dan worden ze daar verkocht. Zo je wilt gaat de opbrengst naat de hospice en naar de voedselbank

Wie, met het voorjaar in het vooruitzicht, aan het opruimen en schoonmaken slaat in huis, komt ongetwijfeld een aantal prima spullen tegen die niet meer gebruikt worden. Speelgoed, keukenspullen, serviesgoed, kleding, boeken, etc., etc. In plaats van deze weer in de kast te zetten of weg te doen, kan er ook iets moois mee gedaan worden. Breng je spullen naar HunterStunter aan de Vetkamp, zodat ze daar verkocht kunnen worden. Tot het einde van het jaar zamelt HunterStunter op deze manier geld in voor twee Nijkerkse goede doelen; het hospice en de voedselbank.

HunterStunter verhuurt in haar winkelpand kramen aan iedereen die spullen wil verkopen. Zo ontstaat een gevarieerd en snel wisselend aanbod, waarin het heerlijk neuzen is en waarin buitenkansjes te vinden zijn. Soms doneren kraamhuurders na hun vertrek hun overtollige spullen aan HunterStunter. Ook deze worden geëtaleerd in de ‘Goede doelen kraam’. Aan het einde van het jaar wordt de opbrengst uit de verkoop van spullen uit deze kraam gedoneerd aan de twee Nijkerkse goede doelen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen