Walraven Sax en Bouw Logistic Services werken samen

Foto: Arjen Gerritsma

Walraven Sax brengt de logistieke activiteiten onder bij Bouw Logistic Services.

De grote één van de oudste distributeurs van wijn en gedistilleerd maakt zo gebruik van het fijnmazig transportnetwerk van Bouw in Nederland en de intelligente IT oplossingen.

Dat gebeurt vanaf 1 maart 2017.

Bart Gijtenbeek (Walraven Sax) maakt de keuze voor Bouw Logistic Services duidelijk: “De kracht van Bouw Logistic Services in de fijnmazige distributie (horeca) spreekt ons bijzonder aan”. Zeker na de overname van Vos & Partners groeit ons marktaandeel in dit segment en willen wij een tandje bij zetten. Daarnaast heeft Bouw gekozen voor vergaande automatisering, waardoor onze service op gebied van aanmelden van leveringen en facturatie zal verbeteren.”

Namens Bouw Logistic Services licht Martien Bouw de samenwerking toe: “Het is altijd geweldig te kunnen melden dat een nieuwe opdrachtgever gekozen heeft voor onze dienstverlening. Het spreekt voor zich dat onze aanbieding competitief is, maar we kunnen hier heel duidelijk het verschil maken. We bieden meerwaarde met onze intelligente IT oplossingen, ons eigen transportnetwerk én het hoge niveau customerservice.”

 

Reacties