TUI feestje groot succes

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Foto:

Zaterdag 11 maart heeft TUI Reisbureau haar winst in de verkiezing “Beste reisbureau van Gelderland”, met veel van haar klanten gevierd.

Dat werd een groot succes.

Het lekkere lenteweer hielp goed mee en zorgde ervoor, dat het centrum lekker vol was goed gevuld. Daardoor kwamen er ook veel mensen naar de winkel..Het winkelend publiek en de klanten van TUI konden door middel van een unieke code de kluis in het reisbureau kraken. Elk uur maakte men kans op een TUI Reischeque van € 100,- met als hoofdprijs een TUI Reischeque van € 250,-. De gelukkige winnaars waren blij verrast.

De hoofdprijs is gewonnen door Anton van den Bor, dolgelukkig heeft hij de cheque in ontvangst genomen.

Het team van TUI Nijkerk werd bijgestaan door een enthousiast promotieteam van Dutch Moving Promotions, zij reden met Qugo´s door het centrum van Nijkerk. Ruim 600 bezoekers werden getrakteerd op een glas prosecco en heerlijke petitfours om zo samen met het team van TUI Nijkerk te proosten op de overwinning van beste reisbureau van Gelderland!

Inmiddels is het team zich aan het voorbereiden voor de finale om de landelijke titel ‘Reisbureau van het jaar 2017’ De uitslag wordt in juni bekend gemaakt.

Reacties