Pleijsier Bouw en Borghese Real Estate bouwen nieuw pand

v.l.n.r.: W. Pleijsier, R. Pleijsier, P. van Loozen
Foto:

Pleijsier Bouw en Borghese Real Estate bouwen een pand met een hoogwaardige uitstraling aan De Arkerpoort.

Op vrijdag 17 maart ondertekenden heren W.J. Pleijsier en R.H. Pleijsier de koopovereenkomst met de gemeente met wethouder P.M.C. van Loozen.

Pleijsier Bouw

Pleijsier Bouw is een landelijk opererende bouwer, werkzaam in de utiliteit en woningbouw.
Het bedrijf is ambitieus en laat veel mooie projecten op haar website zien. Zo is naast de Rai in Amsterdam een start gemaakt met de bouw van het grootste hotel van de Benelux, het NHow hotel Amsterdam Rai. In 2019 moet het hotel, dat 650 kamers krijgt en 91 meter hoog wordt, gereed zijn.

Borghese Real Estate

Borghese Real Estate realiseert een verscheidenheid aan vastgoed in Nederland, en ontwikkelt kantoren, hotels, woningen of gebouwen voor groot- en detailhandel. De signatuur is toekomstbestendigheid: gebouwen realiseren die er later ook nog toe doen. Ontwikkelen en bouwen voor de lange termijn.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen maakt een belangrijk deel uit van de bedrijfsvoering. Niet omdat het moet, maar omdat zij dat zelf belangrijk vinden. Noem het een stukje rentmeesterschap, noem het respectvol omgaan met mens en natuur. Met de kennis van nu mag een serieus MVO beleid volgens de bedrijven simpelweg niet ontbreken.

Wethouder Patricia van Loozen: “Het is fijn dat we de kavel verkopen aan een écht Nijkerks bedrijf. Bij de opzet van het bedrijventerrein wilden we voorzien in de behoefte van de lokale ondernemers. Goed om te zien dat die behoefte er ook blijkt te zijn. Ik ben ook trots op Pleijsier Bouw, het bedrijf geeft internationaal een visitekaartje af voor de gemeente Nijkerk”.

Bedrijventerrein Arkerpoort

Met deze verkoop is een perceel verkocht van het bedrijventerrein De Arkerpoort. Op dit bedrijventerrein zijn nagenoeg alle kavels verkocht. Maar de gemeente staat altijd open voor een gesprek met bedrijven, die interesse hebben voor ontwikkeling van één of meerdere kavels op andere bedrijfsterreinen. Meer informatie is te vinden op de website www.nijkerka28.nl.

Reacties