Guliker BV gaat aan Westkadijk bouwen

vlnr: Nico Homburg, Kees Wilgenburg, Iwan Guliker (van Guliker BV) Patricia van Loozen (gemeente Nijkerk) en Dennis Doppenberg (Guliker BV)
Foto:

Guliker BV koopt een bedrijfskavel aan de Westkadijk.

Het bedrijf is gespecialiseerd in het beredderen, reinigen en herstellen van schade door brand, water en inbraak bij particulieren en bedrijven. Guliker is de afgelopen jaren flink gegroeid en gaat mede daarom verhuizen van de Edisonstraat naar de Westkadijk. Hier bouwt Guliker een nieuw pand op een kavel van 3380 m2.

Eigenaar Iwan Guliker heeft jarenlange ervaring binnen het vakgebied en staat, samen met zijn medewerkers, dag en nacht klaar om beredderingswerkzaamheden uit te voeren. Naast deze ‘eerste hulp’ kan Guliker BV vrijwel alle voorkomende werkzaamheden bij calamiteiten in eigen beheer uitvoeren. Het team van medewerkers is daarom allround opgeleid met ieder zijn eigen specialisme die elkaar weer ondersteunen. Zo nodig schakelen ze betrouwbare specialistische partners in, zodat er altijd een totaalpakket kan worden geleverd met korte communicatielijnen.

Wethouder Patricia van Loozen: “De zichtzijde van het nieuwe pand van Guliker komt aan het water, dit sluit mooi aan bij de plannen die er zijn voor de Havenkom. Het in samenhang ontwikkelen van de locaties Havenkom en de binnenstad heeft een positief effect op Nijkerk. Het is goed dat een waardevol bedrijf als Guliker ervoor kiest om zich te blijven vestigen in Nijkerk”.

In de loop van dit jaar zal ook meer duidelijk worden over de bebouwingsmogelijkheden voor de 2e fase van de Havenkom. Er zijn nog meerdere bedrijfskavels te koop aan de Westkadijk.

Reacties