Eerste concert muziekseizoen SMPN

Foto:

Zaterdag 27 september a.s. organiseert de Stichting Muziek Promotie Nijkerk haar eerste concert van het muziekseizoen 2014-2015 in de Kruiskerk in Nijkerk.

U kunt gaan luisteren naar de inmiddels klassieke werken van drie ‘jonge’ componisten die met elkaar gemeen hebben dat ze alle drie geboren zijn in de vorige eeuw en mondiaal roem hebben verworven met hun prachtige muziek.
Een belangrijke rol in dit concert is weggelegd voor onze plaatsgenoot Falco van Loon een talentvolle veel belovende musicus. Falco van Loon zal voor de pauze te horen zijn in de ‘Serenade’ van Benjamin Britten en na de pauze zal hij het stokje overnemen van dirigent Gerhart Drijvers. Onder zijn leiding wordt het ‘Requiem’ van Karl Jenkins uitgevoerd. De in februari jongstleden 70 jaar geworden Karl Jenkins is de meest uitgevoerde levende componist in de wereld. Zijn ‘Requiem’ is een ‘modern’ en toch overwegend klassiek werk, waarbij invloeden uit alle delen van de wereld waarneembaar zijn. Het is indrukwekkend en bij vlagen swingend, in één woord spectaculair! Kortom een concert dat u niet mag missen.
Aanvang concert: 20.00 uur. Toegangsprijs € 20,– (inclusief programmaboekje).
Kaartverkoop: Verhoog Muziek tel. (033) 246 04 44. Online via www.smpn.nl/kaarten
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen