Contact

Even voorstellen en wat huishoudelijke mededelingen.

100% lokaal

Nijkerk.nieuws.nl is uw nieuwsbron voor Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken met lokaal nieuws, dat er toe doet.

Heeft u een persbericht

Of anderszins wat te melden of te delen met ons. Mail ons dan gerust ([email protected]).

Tips voor een goed persbericht

 • Omschrijf uw onderwerp kort en duidelijk in het onderwerpveld van uw mail.
 • Begin de onderwerpregel van uw mail niet met ‘Persbericht:’, ‘Agenda’ of ‘Nieuwsmailing’ en dergelijke.
 • Schrijf uw persbericht in de mail, geen pdf of Word in de bijlage maar plaats de tekst in de mail zelf.
 • Voeg zoveel mogelijk vrij te gebruiken beeldmateriaal toe in hoge resolutie via een handige downloadlink of als bijlage indien de foto’s niet te groot zijn.
 • Vermeld onder uw persbericht duidelijk de naam en het telefoonnummer van een woordvoerder en zorg dat die persoon ook per direct beschikbaar is voor eventuele interviews.
 • Meer handige tips voor het schrijven van persberichten: http://www.persbericht.nl/

Social Media

Alle nieuwsberichten worden verspreid via onze Social Media Kanalen zoals Twitter, Facebook , Google+ Linkedin en Instagram. Een dag later staan ze in onze nieuwsbrief. Klik op de linkjes en Volg ons & RT, Like & Deel!

Adverteren

U wilt uw bedrijf, product of dienst lokaal onder de aandacht brengen en hierdoor meer bekendheid creëren. Wij bereiken maandelijks duizenden mensen met de website. Onze Facebookpagina groeit gestaag en de teller staat half 2021 op meer dan 8500 likes.
We hebben een aantal advertentiemogelijkheden: banners, advertorials, branded content en een vermelding in de bedrijvengids. Uiteraard bespreken we ook graag een op maat gemaakt voorstel.
Natuurlijk denkt nijkerk.nieuws.nl ook graag mee met extra of andere wensen. Neem contact op met ons voor meer informatie of een afspraak.

Contact

Mail voor meer informatie naar [email protected] of bel met onze salesmanager Leo Christiaens.
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]

Hij geeft u met alle genoegen een overzicht van de mogelijkheden.

 

Contactgegvens voor nieuws en agenda

Ely en Marjon Hackmann

A  Fratersgoed 1  | 3863 XN  Nijkerk  |  The Netherlands Vanaf 1-2-2012: Fratersgoed 1, 3863 XN  Nijkerk
M  [email protected]
B  +31 (06) 44993944
BTW.nr: 192642686B01
KvK: 4368746
Rekening: NL69 RABO 0377 8841 38

nijkerk.nieuws.nl via nieuwsbrief

Begin je dag voortaan met het nieuws uit je eigen regio. Eenvoudig en gratis in je mailbox met de gratis Nieuwsbrief van nijkerk.nieuws.nl

Om 7 uur in je mailbox

Het is erg gemakkelijk om op de hoogte te blijven van alle actualiteiten in Nijkerk, Hoevelaken, Nijkerkerveen en Appel. Wanneer je je nu opgeeft voor onze digitale nieuwsbrief ontvang je deze namelijk iedere dag rond 7.00 uur automatisch in je mailbox. Je kunt kiezen of je deze dagelijks of eens per week wenst te ontvangen en je kunt je op ieder moment weer uitschrijven.

Direct na aanmelding ontvang je een mailtje ter bevestiging. Klik op de link in dat mailtje om je inschrijving definitief te maken. Geen bevestigingsmail ontvangen? Check dan je spambox of mail naar [email protected].

Ga naar: abonneren op nieuwsbrief.

nijkerk.nieuws.nl via WhatsApp

U kunt zich ook aanmelden bij de Whatsappservice van nijkerk.nieuws.nl. Dan ontvangt u het belangrijkste en leukste nieuws uit Nijkerk Nijkerkerveen en Hoevelaken via WhatsApp (maximaal 3 berichten per dag).

Hoe werkt het?
Voeg het mobiele nummer 06 285 843 68 toe aan je contacten onder de naam Nieuws Nijkerk (doet u dit niet dan kun je ook geen nieuws ontvangen)
Stuur via Whatsapp naar dat nummer het bericht Nieuws Nijkerk Aan.
Na de aanmelding wordt u toegevoegd aan de lijst en zult u de belangrijkste nieuws van Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken ontvangen. (maximaal 3 berichten per dag)
Gebruik dit nummer alstublieft niet om ons te bellen, daarvoor hebben we  06 44993944

FAQ

 • Hoe weet ik of mijn aanmelding succesvol is?
  Binnen 24 uur zal het nummer worden toegevoegd aan de lijst..
 • Zijn er kosten aan verbonden?
  Nee, de dienst is gratis.
 • Is het mogelijk om (nieuws)tips te versturen?
  Nieuws, tips en foto’s zijn altijd welkom! Als je een tip voor ons hebt, reageer dan op een van de berichten. We kunnen niet garanderen dat we overal op reageren.
 • Hoe meld ik mij af voor de Whatsapp service?
  Dat vinden we jammer, maar stuur het bericht Nieuws Nijkerk Uit naar 06 285 843 68.

Facebook

Wilt u via Facebook op de hoogte gehouden worden van het lokale nieuws?
Zet nijkerk.nieuws.nl dan bij uw voorkeuren op je eigen Facebookpagina. Nieuwe berichten van ons staan dan automatisch bovenaan in je nieuwsoverzicht. Je moet daarvoor vier stappen zetten, te beginnen met een klik op het driehoekje bovenaan je Facebookpagina

5 pijlers van nijkerk.nieuws.nl

 • Het kerndoel van nijkerk.nieuws.nl is het brengen van hyperlokaal nieuws. Daarnaast is er ook ruimte voor achtergronden en opinie.
 • We willen ook verbinden, inspireren en enthousiasmeren. Dat doen we door bijvoorbeeld aandacht te schenken aan goede doelen.
 • nijkerk.nieuws.nl is en blijft onafhankelijk en objectief. Als we columns of advertorials publiceren, vermelden we dat er duidelijk bij.
 • nijkerk.nieuws.nl wil nieuws brengen voor en door inwoners in Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken en iedereen die in deze gemeente geïnteresseerd is. Daarvoor roepen we iedereen op om foto’s en tips te mailen ([email protected]) of te twitteren (@nijkerknieuwsNL). Ook artikelen en columns zijn welkom.
 • nijkerk.nieuws.nl wil laten zien hoe mooi Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken zijn, maar zal niet schuwen om kritisch te zijn.

Auteursrecht

Alle auteursrechten en databankrechten van de inhoud van nijkerk.nieuws.nl worden uitdrukkelijk voorbehouden.

Teksten

Voor de teksten geldt dat eigen gebruik (inclusief kopiëren) van de informatie is toegestaan.

Foto’s en andere afbeeldingen

Foto’s en andere afbeeldingen op deze website mag u niet zonder toestemming gebruiken.

Disclaimer

nijkerk.nieuws.nl is zeer zorgvuldig in de samenstelling en het beheer van haar website. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan nijkerk.nieuws.nl geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van dit bericht rechten worden ontleend.

Niet alleen

nijkerk.nieuws.nl is onderdeel van nieuws.nl, dat in veel gemeenten een lokale redactie heeft

 

 

Neem contact op