Kleinschalige flexibele gastouderopvang bij DOL FIJN.

Foto:

Gastouder Fransien houdt open ochtend in Nijkerk.

Bij Fransien Vermeulen, aankomend gastouder bij DOL FIJN , staat op zaterdagmorgen 20 september van 10.00 uur tot 13.00 uur,  de deur open om geïnteresseerde ouders kennis te laten maken met gastouderopvang. De open ochtend is bij Fransien thuis, het adres is Havenstraat 26 in Nijkerk.
Zoekt u, of iemand die u kent, kleinschalige en flexibele opvang voor zijn/haar kind(eren) dan is zij beschikbaar. Haar dochters van 4 en 10  jaar gaan naar de Rehobothschool.
DOL FIJN Gastouderopvang zorgt ervoor dat ouders hun kinderen met een veilig gevoel achterlaten bij hun gastouders. Gastouders zijn flexibel. In goed overleg is veel mogelijk wat bijvoorbeeld betreft de breng -en haaltijden. Ook voor ouders met onregelmatige werktijden is gastouderopvang de meest ideale vorm. 
Alle gastouders die bij DOL FIJN werken zijn gediplomeerd en geregistreerd in het Landelijke Register Kinderopvang. Hierdoor komen ouders in aanmerking voor de kinderopvangtoeslag. 
Gastouderopvang is nog steeds betaalbaar, ondanks de bezuinigingen op de kinderopvangtoeslag. Ouders betalen bij DOL FIJN alleen de uren die de gastouder daadwerkelijk opvangt. 
Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met DOL FIJN Gastouderopvang tel. 0342-417585 of via de site: Voor info: www.dolfijnkinderopvang.nl en/of [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen