Gynaecoloog Ingrid Rijksen start met spreekuren in GC Corlaer

Foto: rechtenvrij

Met ingang van 1 oktober start gynaecoloog Ingrid Rijksen met spreekuren in de polikliniek Nijkerk van Ziekenhuis St Jansdal. De polikliniek vindt u in Gezondheidscentrum Corlaer.

Zij voert het vak uit in de volle breedte en is gespecialiseerd in minimaal invasieve ingrepen. Dat zijn ingrepen waarbij sprake is van een kleinere operatiewond, waardoor patiĆ«nten sneller herstellen. Rijksen vervangt gynaecoloog Mirjam Janssen en houdt spreekuur op maandagmiddag. PatiĆ«nten kunnen alvast een afspraak maken. Dat kan via het afsprakenbureau van het St Jansdal: tel. 0341 – 463890. De toegangstijden in de polikliniek Nijkerk zijn kort.
2016-09-26 Gynaecoloog Ingrid Rijksen
Het specialisme Gynaecologie/Verloskunde is breed en divers. Aan de ene kant is het gericht op verloskunde en aan de andere kant op problemen en ziektes die specifiek bij vrouwen horen. Naast menstruatiestoornissen, onvervulde zwangerschapswens, anticonceptie, overgangsproblematiek en gynaecologische kanker (baarmoeder, baarmoederhals, eierstok) wordt veel aandacht besteed aan urine-incontinentie en verzakkingsklachten.

In de polikliniek Nijkerk kunnen vrouwen ook terecht voor minder vaak voorkomende aandoeningen, zoals seksuele problematiek, endometriose, huidafwijkingen bij de vagina en Seksueel Overdraagbare Aandoeningen (SOA). Naast de spreekuren worden in de polikliniek van het St Jansdal ook kleine diagnostische verrichtingen en behandelingen toegepast.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen