Edith Terschegget in werkgroep “De Mooiste Gedenkt”

Foto:

De werkgroep van “De Mooiste Gedenkt” heeft uitbreiding gekregen met de persoon van Edith Terschegget.

Door haar bestuurslidmaatschap van de EABN, waar zij verantwoordelijk is voor PR en communicatie, is deze werkgroep één van haar aandachtsgebieden.

Terschegget: “De Mooiste Gedenkt is een enorm mooi initiatief om verloren dierbaren te blijven gedenken. Het bovenste licht in de Grote Toren van Nijkerk blijft ’s nachts branden als herinnering aan diegenen die overleden zijn. Als echte Nijkerkse wist ik helemaal niet van dit initiatief en wil ik mij graag inzetten om het meer bekendheid te geven.”

De Mooiste Gedenkt houdt in dat nabestaanden een gedenkpagina op een website kunnen laten aanmaken van overleden dierbaren die een connectie hebben met Nijkerk. Dit kan in de vorm van namen met foto’s en/of tekst. Op deze manier worden verloren dierbaren herdacht en verbonden aan het herinneringslicht in de Mooiste toren van Nederland.

“Het is de bedoeling dat er informatiezuilen met een link naar de website komen bij de begraafplaats in Nijkerk en bij de Grote Kerk. Maar eerst willen we meer bekendheid aan dit initiatief geven”.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram, Mastodon en Threads, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen