Tilly Brinkhuis ontvangt gouden PvdA-jubilarisspeld

Foto:

In Nijkerkerveen heeft PvdA-lid Tilly Brinkhuis-Janssen uit handen van Eghard Kouwenhoven, bestuurslid PvdA NW-Veluwe, de gouden jubilarisspeld ontvangen

Ze kreeg die, omdat ze 50 jaar lid is van de Partij van de Arbeid.
Tilly Brinkhuis is oud-raadslid voor de PvdA en heeft jarenlang de functie van penningmeester van de afdeling Nijkerk bekleed.
Brinkhuis reageerde verrast: “Ik ben lid geworden in de tijd van Joop den Uyl en voel me nog zeer betrokken bij de partij. Ik volg de ontwikkelingen op de voet.”

De jubilaris kreeg bij de speld ook een fraaie bos rozen overhandigd.

In een begeleidende brief spreekt partijvoorzitter Esther-Mirjam Sent haar dank uit voor de trouw aan de PvdA. “Dankzij de inzet, solidariteit en toewijding van leden is de PvdA in staat om onze sociaaldemocratische idealen te verwezenlijken. Als ledenvereniging van gelijkgestemden komen we krachtig op voor kwetsbare groepen en een eerlijke verdeling van welvaart. Samen hebben we ons al die jaren ingezet voor gelijke kansen, een fatsoenlijk bestaan voor iedereen en het beschermen van onze natuur. We zijn je zeer dankbaar voor je bijdrage daaraan,” aldus Sent.
In Hoevelaken is er een jubilarisspeld voor Gerard Woldberg (eveneens 50 jaar lid) en in Nijkerk voor Carien Geertse (25 jaar lid).

1 mei

Traditioneel reikt de PvdA rond 1 mei, de Dag van de Arbeid, jubilarisspelden uit aan de leden die lange tijd lid zijn. Het is een bijzondere dag, waarop wordt stilgestaan bij wat er is bereikt op het gebied van werk en arbeidsomstandigheden en wat er nog te doen staat om samen op te komen voor idealen die PvdA-leden binden.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram, Mastodon en Threads, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen