Een wens in vervulling voor ‘Een Wens voor je Medemens’

Foto:

Een ‘Wens voor je Medemens’ ziet na vele wensen voor medemensen te hebben vervuld het afgelopen jaar nu ook een eigen wens in vervulling gaan dankzij het team van Todd reclame in Hoevelaken!

Sinds oktober 2013 is ‘Een Wens voor je Medemens’ met groot succes van start gegaan vanuit Nijkerk en daarna elke maand vanuit een andere plaats.
Vele andere plaatsen zijn na die tijd inmiddels aangedaan waar met behulp van een bijdrage door ondernemers uit die plaats wensen voor medemensen werden vervuld.
Dankzij dit initiatief waarbij via de site van ‘Een Wens voor je Medemens’ mensen gratis een leuke, mooie of bijzondere wens voor iemand mogen plaatsen zijn al veel mensen blij gemaakt!
Het is de nieuwe manier om als ondernemer sociaal verantwoord bezig te zijn en al is het niet het uitgangspunt voor elke ondernemer om mee te doen, leuk is wel dat deelname zorgt voor een  win-win situatie door de vele positieve reclame waar elke ondernemer op mag rekenen.
De wensen met de meeste stemmen aan het eind van de maand worden vervuld.
Een stem uitbrengen kost € 1,50 en alle opbrengsten verhogen de wensenpot zodat er nog meer wensen in vervulling kunnen gaan.
Iedereen die stemt maakt ook nog eens kans op prijzen dankzij sponsors van prijzen, alhoewel dat niet de reden is waarom mensen stemmen op wensen het gaat om de gunfactor en het is natuurlijk fantastisch dat we met elkaar door een kleine bijdrage te doen voor een medemens zo’n groot verschil kunnen maken door het vervullen van een wens.
Ook draagt het bij aan de sociale controle en versterkt het gevoel van elkaar willen helpen.
Al vele wensen zijn inmiddels vervuld van laatste wensen tot aan studiewensen tot aan ludieke wensen voor de voetbalclub tot aan een bingowens voor de ouderen in het verzorghuis.
Nu gaat een grote wens voor ‘Een Wens voor je Medemens’ zelf dan ook in vervulling doordat het bedrijf Todd Reclame in Hoevelaken haar 15 jarig jubileum viert, al haar uitgenodigde relaties heeft gevraagd om in plaats van bloemen of geschenken een bijdrage te doneren op het jubileumfeest aan’ Een Wens voor je Medemens’!
Geweldig nieuws voor ‘Een Wens voor je Medemens’ want dit betekent dat ook in de aankomende maanden het team van vrijwilligers weer op pad kunnen gaan om mensen blij te maken en om ondernemers in nieuwe plaatsen te bezoeken met de vraag om vanuit die plaats mee te doen.
Als dank voor dit aardige gebaar van Todd, waarvan ‘Een Wens voor je Medemens’ hoopt dat meerdere bedrijven een voorbeeld aan zullen gaan nemen, gaat het promotieteam van ‘Een Wens voor je Medemens’ op het feest zich ‘uitsloven’: Het team doet een ‘horecasloof’ om en zal alle gasten tijdens het feest graag voorzien van een hapje en drankje tijdens deze feestelijke happening.
Voor meer informatie: www.eenwensvoorjemedemens.nl
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen