Vier dagen zwempret in De Slag

Foto:

De Zwem4daagse die in Hoevelaken tijdens Herfstvakantie werd gehouden trok dit jaar 160 deelnemers, iets minder dan andere jaren, ,,maar heel enthousiaste deelnemers’’, volgens de organisatie van Zwembad De Slag. 

Dinsdagavond werden twee van die enthousiaste zwemster in het zonnetje gezet, de jongste en oudste. Laura Renkers (4) ontving een grote knuffelbeer van Torsius Autoservice en Marian van Leijenhorst (68) kreeg een fraaie bos bloemen van Bloemtiek Hoevelaken.
Op dinsdag was een Lady’s Night en op woensdag een Mens Night, waarbij de dames en heren een ontspanningsmassage ondergingen, advies van een Beauty en Voeding Coach ontvingen en tegoedbonnen voor de loterij. Enkele heren gingen zelfs met een Gulf badhanddoek naar huis. 
De afsluiter was voor de kids met een grabbelton, prijzen voor de kleurwedstrijd en het slotakkoord was een Discozwemparty met DJ Sunny.
Kindcentrum De Spreng uit Hoevelaken ging met de eerste wisselbokaal naar school omdat zij relatief de meeste deelnemers hadden. Iedere avond werden alle deelnemers getrakteerd op een lekkernij die door verschillende sponsors beschibaar waren gesteld. 
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen