Alcohol en Drugs voorlichting in Chill-Out

Foto:

De bekende VJ/DJ Jeroen Post gaf samen met Luuk Miedema een enthousiaste presentatie met voorlichting over de gevaren van Alcohol en drugs. 

Met beelden over ervaringen van jongeren werd het thema behandeld waarin Jeroen de presentatie leidde en Luuk met de nodige tips en feiten indruk op de jongeren wist te maken.
Een gezonde levensstijl is voor Jeroen Post zelf erg belangrijk, maar je ziet dat hij dat graag wil delen met de jongeren. In zijn TMF tijd had hij veel te maken met jongeren die veel drinken en veel drugs gebruiken. Luuk Miedema bezoekt samen met de jongerenwerkers de drankketen in Nijkerk, om daar met jongeren te praten over de gevaren van alcohol en drugs. Tijdens deze bezoeken wordt de jongeren geadviseerd om hier op een veilige manier mee om te gaan.
In samenwerking met het Groenhorst College en Praktijkonderwijs Accent waren er verschillende jongeren naar het jongerencentrum gekomen om de presentatie mee te maken. Jeugd- en jongerencentrum Chill-Out vindt het erg belangrijk dat gevoelige thema’s met de jongeren worden besproken en organiseert dan ook graag dit soort themadagen.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen