Zaterdagnacht 15 en 16 juni: bussen i.p.v. treinen Amersfoort Centraal – Barneveld Centrum

Foto:

In de nacht van zaterdag 15 op zondag 16 juni en op zondag de hele dag, zijn er werkzaamheden op het traject Amersfoort Centraal – Barneveld Centrum.

Hierdoor rijden er op zondag 16 juni de hele dag geen treinen maar bussen tussen Amersfoort Centraal en Barneveld Centrum. Tussen Barneveld Centrum en Ede-Wageningen rijden de treinen wel gewoon volgens dienstregeling. Op zaterdagavond worden ook een aantal treinritten op het traject met een bus gereden.

Nacht van zaterdag 15 op zondag 16 juni

In de nacht van zaterdag op zondag vervallen de laatste 3 treinritten in beide richtingen. Er rijden bussen in plaats van treinen.
Van Amersfoort naar Ede-Wageningen, vertrek 00:09 uur, 00:39 uur en 01:09 uur
Van Ede-Wageningen naar Amersfoort, vertrek 00:53 uur, 01:23 uur en 01:53 uur

Zondag 16 juni

Op zondag 16 juni rijden er de hele dag geen treinen tussen Amersfoort Centraal en Barneveld Centrum. De eerste rit van Amersfoort Centraal naar Ede-Wageningen (vertrek 07:09 uur uit Amersfoort) vervalt helemaal. Ook vervallen de laatste twee ritten van Ede-Wageningen naar Amersfoort Centraal, vertrek 23:53 uur en 00:23 uur uit Ede-Wageningen helemaal. Er rijden bussen in plaats van treinen. Tussen Barneveld Centrum en Ede-Wageningen rijden de treinen de rest van de dag gewoon volgens dienstregeling.

Kijk hier voor de dienstregeling van de bussen die rijden in plaats van de trein, zaterdagnacht en zondag.

Treinvervangend vervoer

De bussen die rijden in plaats van de trein (lijn 834) stoppen bij alle stations op het vervallen traject. In Amersfoort vertrekken de bussen vanaf het busstation, halte C. Op station Hoevelaken en station Barneveld Centrum vertrekken de bussen vanaf de voorzijde van het station. Op station Barneveld Noord vertrekken de bussen vanaf het P+R terrein aan de andere zijde van het spoor.

Houd rekening met de wijzigingen bij het plannen van je reis. Check voor je reist de reisplanner voor een actueel reisadvies en raadpleeg de schermen op het perron.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram, Mastodon en Threads, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen