Smaakvolle ideeën gezocht

Foto:

Van 13 september tot en met 22 september wordt een Smaakweek georganiseerd.

Een week die volledig in het teken staat van smaak en alle mooie producten die de bedrijven in en om onze gemeente te bieden hebben. Daarmee wordt de ‘foodsector’ van de gemeente Nijkerk uitgelicht en worden er leuke activiteiten rondom die ‘foodsector’ georganiseerd.

Organisator Margreet Koele wil die week onze smaakmakers in het zonnetje zetten met activiteiten die leuk zijn voor het hele gezin. Zoals het SmaakFoodtruckFestival, koken op de markten in Hoevelaken en Nijkerk, een open foodbedrijven dag, en een SmaakTheater voor de basisschoolkinderen, een bakwedstrijd en ga zo maar door.

Koele: “Het programma vult zich, alles is nog niet helemaal rond, maar het lijkt een prachtige week te worden vol met smaakvolle elementen. Soms groter, soms kleiner, soms alleen voor bedrijven en soms voor bewoners/bezoekers. Maar allemaal met een Smaakelement, zodat zichtbaar wordt dat dit in het DNA van de gemeente verweven is.
Een succes maken we met zijn allen, dus heb je een goed of leuk idee welke passend is voor deze week dan zou ik graag in gesprek gaan om te kijken of we jullie idee kunnen toevoegen aan de agenda en uitingen van de Smaakweek, denk aan de horeca die lokaal koken of misschien een totaal ander idee…. Ideeën en het enthousiasme van jullie als ondernemers is meer dan welkom en zou het fantastisch vinden zoveel mogelijk ondernemers aan te laten haken.”

De oproep geldt niet alleen voor ondernemers. Margreet Koele roept de inwoners op om mee te denken over de meest passende/meest lekkere/meest typische smaak van een nieuwe gemeente Nijkerk bonbon van BonTom. De inwoner wordt uitgenodigd mee te denken over deze bonbon en daarbij wordt er gevraagd om creatieve suggesties in te sturen vóór 31 augustus 2024. De winnaar ontvangt een mooie doos bonbons met de unieke en nieuwe creatie van Bontom.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram, Mastodon en Threads, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen