Hello You sluit met boottocht seizoen af

Foto:

Afgelopen donderdagavond beleefde Hello You de afsluiting van het seizoen met een boottocht naar Spakenburg.

Het was een avond vol saamhorigheid en plezier. De zon deed zijn best, een hoogtepunt van de week. Zeventien boten vertrokken vanaf de Zuidwal richting Spakenburg, waar van een heerlijk ijsje genoten werd.

De avond bracht veel blije gezichten en een gevarieerd scala aan boten: snelle motorboten, elegante zeilboten en luxe jachten, alles deed mee, zelfs een waterskiër! Bij terugkomst op de Zuidwal werden de gasten van Hello You getrakteerd op een patatje en een drankje aangeboden door de Zuidwal.

Kirsty Koppenrade: “Een bijzondere dank gaat uit naar alle kapiteins en matrozen die vrijwillig deelnamen en vooral naar Piet Koudijs, die het hele evenement namens de motorboot commissie georganiseerd heeft. Het was een onvergetelijke avond en we kijken er nu al naar uit om volgend jaar in juni weer op het Veluwemeer te varen. Dank aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt!”

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram, Mastodon en Threads, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen