Nacht van Nijkerk wordt anders

Foto:

De traditionele Nacht van Nijkerk ondergaat dit jaar een vernieuwde opzet.

De “nacht” is bekend om zijn winkels die tot middernacht open waren en steeds aantrekkelijkere aanbiedingen gedurende de avond, evenals horecagelegenheden met live bandjes,

In de afgelopen jaren openden steeds minder winkels hun deuren tijdens dit evenement en verplaatste het grote feest van de horeca zich van binnen naar buiten. Daarnaast hebben veranderende landelijke regelgeving rondom het gebruik van plastic en het strikte beleid dat er geen alcohol geschonken mag worden aan personen onder de 18 jaar, ertoe geleid dat de Nacht van Nijkerk dit jaar voor het eerst in een nieuw jasje wordt gestoken.

Net zo gezellig, maar met extra dagen!

Dit jaar zal de Nacht van Nijkerk grotendeels plaatsvinden op het Plein, dat wordt omgetoverd tot een bruisend evenemententerrein. Bezoekers kunnen het terrein betreden via diverse ingangen. Het Plein zal worden afgezet met hekken en binnen deze omheining zullen alle festiviteiten plaatsvinden.

Voor het winkelende publiek wordt een speciale middag/avond georganiseerd op de vrijdag na de Nacht van Nijkerk. De plannen hiervoor zijn al vergevorderd en zullen spoedig met het publiek worden gedeeld.

De traditie van de Nacht van Nijkerk blijft bestaan: de festiviteiten zullen plaatsvinden in de laatste week van de zomervakantie.

Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina. 
Volg ons op Twitter, LinkedIn, Instagram, Mastodon en Threads, of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen