Bus voor Accent ruimhartig gesponsord

Foto: Accent

Dankzij een groot aantal bedrijven kunnen de jongeren van Accent Nijkerk sinds kort gebruik maken van een door de bedrijven geschonken bus.

In samenwerking met Fonds Werving Zuid Nederland heeft Accent Nijkerk een aantal ondernemingen gevraagd om door het sponsoren van de bus hun steun aan de jongeren in een daad om te zetten. En met succes, want meer dan dertig bedrijven zijn een overeenkomst aangegaan. Voor alle partijen is dit een meerwaarde. De bedrijven profileren zich met dit project als een sterke maatschappelijke betrokken organisatie. En als jongeren van Accent Nijkerk op pad gaan, gaan de reclameboodschappen met hen mee!

2015-02-14 accent 2

Op grote schaal maken jongeren van het Praktijkonderwijs gebruik van de diensten van de bedrijven in de regio. Deze jongeren van worden gerekend tot jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. Maar dankzij intensieve begeleiding van school, maar zeker ook van bedrijven en instellingen kan Accent Nijkerk al jaren succesvol zijn in de toeleiding naar werk.

Onderwijs vindt vaak plaats binnen het schoolgebouw, maar voor Praktijkonderwijs vindt dat voor een groot deel in de samenleving plaats. Het organiseren van vervoer is regelmatig een probleem voor de mentoren en begeleiders. Vervoer is in het onderwijs van Acent een niet meer weg te denken fenomeen. Het gebrek aan een adequaat vervoersmiddel is een beperking van de ontwikkelingsmogelijkheden van jongeren. Dagelijks gaan jongeren in groepen naar werkervaringsplaatsen in Nijkerk en in plaatsen in de omgeving. Vanaf nu is dat vervoer van leerlingen geen probleem meer!

De bus van Accent Nijkerk werd mogelijk gemaakt door

2015-02-14 accent FWZN

En daar zijn ze bij Accent en bij de fondsenwerver maar wat blij mee

2015-02-14 accent bedankbus

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen