Sparta alleen aan de leiding

Sparta heeft door de 1-0 zeg in en tegen Huizen de leiding genomen in de hoofdklasse A. De Nijkerkers leiden met 1 punt voorsprong op DVS’33 dat het Veenendaalse DOVO versloeg. En nog steeds heeft doelman Rhijnvis zijn doel schoon gehouden. Wel komt de ploeg moeilijk tot scoren. Na 6 wedstrijden heeft het team 7 keer gescoord, maar nog goal tegen gekregen. Ook Huizen slaagde er niet in om een gaatje te vinden in de Nijkerkse verdediging. De ruststand was 0-0 na een zeer evenwichtige eerste helft.

Na rust sloeg Sefanja Davids toe na een goede aanval van Sparta. Tissoudali, die op de bank begon, omdat hij te laat kwam, viel een kwartier voor tijd in en was meteen gevaarlijk. Alleen ging hij vooral voor eigen succes, waardoor de Nijkerkers niet verder tot scoren kwamen, tot ergernis van trainer Simon Ouaali.
bron: omroep Nijkerk