In een matige wedstrijd heeft NSC met 3-2 verloren van Eemdijk.

De thuisclub begon sterker en kreeg een paar kleine mogelijkheden maar De Harder redde.

NSC kwam na een half uur tegen de verhouding in op voorsprong toen De Ridder een penalty verzilverde na een overtreding op Cherkaoui.
Na dit doelpunt ging NSC wat beter spelen en kreeg Muntslag de beste mogelijkheid maar hij miste oog in oog met de keeper.
De 0-1 leek de ruststand te worden maar Eemdijk kwam nog voor de thee op gelijke hoogte via Henri de Graaf.
De tweede helft begon Eemdijk weer wat beter al was de beste kans voor NSC maar De Ridder raakte de paal.
Eemdijk was minimaal gelijkwaardig aan NSC en nam in de 82e zelfs de voorsprong na slecht uitverdedigen.
Daar bleef het niet bij want vijf minuten later was het weer raak na dom balverlies op het middenveld.
De 3-1 was geflatteerd maar als je zelf niet scoort doet de tegenstander dat wel.
Marc van der Vegte deed in de blessuretijd nog wat terug.