Teams sc Hoevelaken in het nieuw

Foto:

Het was zaterdag 20 september 2014 weer een bewerkelijke dag voor de sponsorcommissie van sc Hoevelaken. Maar ook een bewogen dag. 

In de ochtenduren werd eerste de verlengde samenwerking tussen AH Köhler Hoevelaken en de C-jeugd van sc Hoevelaken bekrachtigd. Henk-Jan van de Bospoort, vertegenwoordiger van Albert Heijn, was opnieuw naar Kleinhoven gekomen, om zich met de voetballers van de C1 en hun nieuwe kleding op de ‘gevoelige’ plaat vast te laten leggen. In hun nieuwe tenues pakten de Hoevelakense adolescenten een punt tegen DOS Kampen C1 (2-2).
Rond het middaguur was het de beurt aan het tweede elftal van sc Hoevelaken, om nieuwe pakken aan te trekken. Daarbij ging het om trainingspakken, inloopshirts en tassen. De gulle gever is Ottenschot Letselschadespecialisten, waarvan Gerard Kloppenburg directeur is. Kloppenburg is, sinds hij op zaterdag tijd heeft, een vaste supporter van zijn zoons Sjoerd (doelman in de Hoevelakense hoofdmacht) en Patrick (snelheidsduivel bij Hoevelaken 2). Kloppenburg kwam zaterdag niet voor niets kijken, want met drie assists en een doelpunt was zoon Patrick Kloppenburg bij alle vier de treffers van Hoevelaken 2 betrokken en kon eindelijk de hatelijk ‘nul’ van het bord, waarop de Hoevelakense ‘reserves’ na twee wedstrijden stonden. 
bijdrage van Robert Kreuning
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen