Fuji Yama heet voortaan: “Restaurant ’t Eetpunt”

Foto:

De verbouwing van Fuyi Yama is bijna klaar. Het restaurant gaat op 29 augustus weer open. De keuken is veel internationaler geworden en daarom hebben de eigenaren Pang besloten de naam te veranderen: “Restaurant ’t Eetpunt”

De historie leert ons dat rond 1910 de eerste Chinezen als goedkope arbeidskrachten naar Nederland kwamen. Veel van deze mensen gingen als pindamannetje door het leven. In de jaren ’50 en ’60 ontstonden door de repatrianten de Chinees Indische restaurants. Snel en goedkoop was de succesformule. Later kwamen de Wokrestaurants in beeld. Nu nog veel zichtbaar, maar het nieuwtje is er vanaf en de ontwikkeling gaat verder. De gast wil meer keus en dat vraagt om aanpassingen. 
Nieuwe trend
Fuji Yama is al jaren gevestigd bij het Kruispunt Hoevelaken naast het Klaverblad. De broers Pang, Da Li en Peter, houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en hebben dan ook besloten om de nieuwe trend te volgen en dus te gaan verbouwen. Die verbouwing is bijna afgerond en binnenkort gaan de deuren weer open. 
Internationale keuken
Wat is nu veranderd? De keuken en presentatie zijn uitgebreider en internationaal geworden. De Franse, Italiaanse, Argentijnse en Aziatisch keukens zijn samengesmolten. De bediening is nu 100% zelfbediening, ook de koffie en drankjes zijn door zelfbediening te verkrijgen. Het hele pand is naar de voorkant uitgebreid. Bij mooi weer is het terras ook beschikbaar. De gerechten zijn door de kok met passende aanvullingen, o.a. marinades en kruiden bereid, dan hoeft men dat niet meer zelf te doen. De patisserie afdeling is dominant geplaatst. Ook met een groter assortiment. De verschillende andere ruimten zijn verbeterd en aangepast, met mogelijkheden voor 30 tot 200 personen. De totale capaciteit is 350 zitplaatsen. De stoelen en kinderspeelhoek zullen vervangen en vernieuwd worden en dit zal in oktober gerealiseerd zijn.
Knooppunt Hoevelaken
Het restaurant dat nu niet meer alleen Aziatisch is, verdient dan ook een andere naam. Die nieuwe naam is met het beroemde knooppunt Hoevelaken verbonden. Namelijk het “Restaurant ’t EETPUNT “. Het ontmoetingspunt voor alle gasten uit de omgeving en van verder weg, met zoals altijd gratis parkeren op het uitgebreide parkeerterrein.
“Restaurant ’t Eetpunt“ heropent haar deuren op 29 augustus 2013 en verwelkomt haar gasten in de vernieuwde gezellige ontmoetingsplaats voor een gezonde maaltijd en mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten, (thema)feesten, productpresentaties, jubilea enzovoorts. De eerste weken kunnen de gasten reageren op wat er ervaren is. Verbeteringen die aangebracht kunnen worden, zijn bij de Familie Pang altijd welkom. 
Bijdrage van Theo Zuurman
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen