Hacom wint Duurzaamheid Award oktober

Foto:

Iedereen maand zetten de Bedrijvenkring Hoevelaken-Nijkerk (BHN) en de gemeente Nijkerk een bedrijf in het zonnetje dat zich onderscheidt op het gebied van duurzaamheid. In oktober gaat de Duurzaamheid Award naar Auto Herstelbedrijf Hacom aan de Klompenmaker 18-20.

De heer M. van den Ham heeft op 14 oktober van wethouder C.J. Windhouwer en de heer I. S. Olde Meule (BHN) de Award Duurzaamheid van oktober in ontvangst genomen. Zijn bedrijf voldoet aan de eisen die worden gesteld aan Duurzaam Repareren en heeft van de stichting Duurzaam Repareren ook het bijbehorende certificaat ontvangen. 
Het gehele wagenpark is voorzien van groene energielabels en er wordt verstandig omgegaan met de aanwezige verlichting. Verder werkt het bedrijf volgens de normen die worden gesteld aan GROEN autoherstel, wat wil zeggen dat men op verantwoorde wijze werkt met tweedehands materialen. 
Voor de gemeente is “feliciteren” een van pijlers van het duurzaamheidsbeleid en de Award is hier onderdeel van. De Award is bedoeld ter inspiratie voor andere bedrijven. 
Bedrijven in Nijkerk, Hoevelaken of Nijkerkerveen die zich inzetten voor duurzaamheid en het verdienen om ook in het zonnetje te staan, kunnen worden aangemeld bij www.bhninfo.nl of  [email protected].
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen