Euretco neemt bouwmarkten over

Foto:

Euretco neemt de doe-het-zelfgroep DGN Retail over, onder meer bekend van Hubo, Multimate en Fexit. Bouwmarktketen Fixet wordt daarbij wel stopgezet. 

. “We zijn blij dat na maanden van intensief overleg de ondernemers van DGN met een grote meerderheid voor toetreding tot Euretco hebben gekozen. Met deze overname treden 230 zelfstandig ondernemers met de formules Hubo, Multimate en Fixet en circa 70 vrije inkoopleden toe tot de Euretco-organisatie”, aldus Euretco-CEO Harry Bruijniks. Met de uitbreiding naar de doe-het-zelfmarkt is er naast de huidige branches mode, wonen, sport en media een nieuwe branche aan de Euretco-organisatie toegevoegd. “Dit past geheel in de gekozen lijn van onze strategie. We zijn bouwers van een retailserviceplatform voor zelfstandig ondernemers en we hebben verstand van retailprocessen en franchise-ontwikkeling. Onze kennis is dan ook voor vele branches geschikt”, aldus nog Bruijniks.
 
Euretco laat ook weten dat het op termijn met slechts twee van de drie formules van DGN Retail verder zal gaan, namelijk Hubo en Multimate. “Dit om maximale kostensynergie te bewerkstelligen, maar vooral om de marketingondersteuning van deze formules verder te versterken”, klinkt het.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen