Auto Nol finalist Autobedrijf van het Jaar 2016-2017

Foto: Joeri Hackmann

Auto Nol neemt het op tegen Autobedrijf De Baaij (Nijmegen) en Autobedrijf Mark van Schijndel in Geffen.

Deze drie ondernemingen werden door de vakjury uit tien genomineerden geselecteerd na bezoek van een mystery shopper en onderzoek door W&D Consultants. Op 4 oktober strijden zij tijdens het Jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven in Bussum om de eeuwige roem.

Afgelopen juni werden tien autobedrijven genomineerd op basis van duizenden stemmen van consumenten en deze tien hebben allemaal een mystery shopper en een consultant over de vloer gehad. De vakjury onder leiding van Ferry Smith (directeur Public Affairs bij ANWB) heeft de rapportages beoordeeld en zal binnenkort de drie finalisten persoonlijk gaan bezoeken. “Het ging in onze beoordeling om details, omdat alle genomineerden aan elkaar gewaagd bleken. We moesten zoeken naar de unieke eigenschappen die een finalist onderscheidend maakt”, aldus de juryvoorzitter. “De mystery shopper was vol lof over alle tien en zou bij elk van de bedrijven zonder twijfel zijn auto laten onderhouden. De marginale verschillen lagen onder andere op het vlak van financiële waardering, personeelsbeleid en toekomstvisie. Geen enkel bedrijf stak er tot nu toe overduidelijk met kop en schouders bovenuit, maar deze drie wonnen het dus op details. Tijdens de bedrijfsbezoeken gaan we de finalisten zeer zeker verder doorzagen om op 4 oktober een winnaar aan te kunnen wijzen.

bron: Bovag

Arnold koops is uitbundig op Facebook: “Deze dag; de bekendmaking van de 3 finalisten van Autobedrijf van het jaar 2016/2017. Locatie: het Bovaghuis in Bunnik …. Klamme handjes, snel kloppende harten … Dan; het verlossende antwoord, harten die een sprongetje maken, we zitten erbij …. Glinsterende ogen … Jaaaaaaa het is echt waar!!!!! We zitten bij de laatste 3 van Nederland!!! Gauw het thuisfront bellen … zó trots op ons team, we hebben het geflikt, nog 1 stap! Op naar de ontknoping op 4 oktober ….

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen