Ontmoet & Beweeg gepresenteerd

DCIM100MEDIADJI_0954.JPG
DCIM100MEDIADJI_0954.JPG
Foto:

Maandagmiddag werd in het stadhuis het boekje “Ontmoet & Beweeg” aan wethouder Harke Dijksterhuis gepresenteerd.

Het is het resultaat van een samenwerking tussen Nijkerk Sportief en Gezond en Sigma.

Het boekje bevat tal van mogelijkheden op het gebied van Spel & Ontmoeting, Creatief & Hobby, Koken & Maaltijden en Sport & Bewegen. Het boekje is voor inwoners van gemeente Nijkerk vanaf 18 jaar. Op verschillende punten in Nijkerk zal dit boekje komen te liggen. Later wordt bekend, waar de boekjes komen te liggen.

Het boekje is opgezet met het doel om mensen te informeren over de mogelijkheden om anderen te ontmoeten. Anderen ontmoeten is niet voor iedereen even vanzelfsprekend en dit boekje kan een hulpmiddel hierin zijn.

Marloes van Est (Sigma) geflankeerd door Lara Krejkamp (Nijkerk Sportief en Gezond) overhandigden een exemplaar aan wethouder Dijksterhuis. Ook de vormgeefster van het boekje, Christien Hoekstra zal bij de overhandiging aanwezig zijn.

Het boekje is opgedeeld in vier gebieden, dezelfde als die van de wijkteams: Paasbos, Centrum, Corlaer/Nijkerkerveen en Hoevelaken. Per gebied is er een verdeling naar onderwerp gemaakt: spel & ontmoeting, creatief & hobby, koken en maaltijden en tot slot sport & bewegen. Alles bij elkaar een boekje met zeventig pagina’s aan informatie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen