Even terug naar 1994

Foto:

‘Na een ruzie is het na vijf minuten alweer: ‘Bakkie koffie, schat?’

Ze zijn het lang niet altijd met elkaar eens, maar vinden dat prima. ‘Het fijne van ons vind ik dat we goed op elkaar zijn ingespeeld en een sterk team vormen.’ Maak kennis met twee montere doeners die elkaar bij de les houden, maar ook alle ruimte geven.

Erik de Zwart: ‘Ik had in 1994 net de jarenvijftigwoning gekocht, die op deze plek stond toen ik Marika ontmoette. Ze was de aantrekkelijke buurvrouw van mijn vriend en collega Lex Harding, met wie ik kort daarvoor Radio 538 had opgericht. We deden alles om publiciteit te krijgen, dus op een verzoekje of we via de radio een kroeg in Amersfoort wilden openen, zeiden we geen nee. Lex had Marika gevraagd of ze samen met een vriendin drankjes wilde rondbrengen. Die avond had ik aan de bar een leuk gesprekje met haar, noem het een voorzichtige klik. Voor mij reden om haar naam en telefoonnummer te vragen.”

Lees het hele verhaal van toen en nu op nouveau.nl.

In dat verhaal staat niet, dat  – toen ze nog maar net verkering hadden – Erik de Zwart en Nijkerkse Marika van den Brink meewerkten aan een tv-uitzending van Radio Stad Nijkerk met de uitslagen van de gemeenteraadsverkiezingen van 1994. De foto’s zijn schermafbeeldingen van die uitzending. Volgens insiders was deze uitzending zelfs hun allereerste kennismaking.

Klik op de banner en ga naar “Kiezen voor Nijkerk
Het nieuws van nijkerk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? 
Like dan ook onze Facebookpagina, 
volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.
Adverteren op nijkerk.nieuws.nl neem dan contact op Leo Christiaens voor de prijzen en mogelijkheden. 
Zijn telefoonnummer: 06-11087527, zijn mailadres: [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen