Nog kaarten voor het Rabobank Spaarfeest

Foto:

In de herfstvakantie komen bijzondere gasten langs in Theater Harderwijk voor het jaarlijkse Spaarfeest van Rabobank Randmeren. Er is daar namelijk een avontuur te beleven. Voor de jonge spaarders die erbij willen zijn: er zijn nog kaarten beschikbaar.

3 t/m 11 jaar
RaboSpaarders van 3 t/m 11 jaar kunnen op woensdag 23 oktober genieten van de voorstelling Karel de Kok en de verdwenen kluissleutel. Kinderen met een spaarrekening bij Rabobank Randmeren hebben hiervoor een uitnodiging gekregen. Daarmee kunnen zij hun kaartje afhalen bij een van de kantoren van hun Rabobank. Let op: vol is vol.
Karel de Kok en de verdwenen kluissleutel
Het is erg rustig op het kasteel van Koning Klaagmaarniet, alles loopt zoals het moet lopen. Fred het Koninklijke paard graast in de wei, de Koning ligt te snurken in zijn bed, Frandolien de Hofdame maakt de bedden op, Karel de Kok is zijn heerlijke klaagmaarnietsoep aan het voorbereiden en Fransiscus de Hoofdlakei doet zoals gewoonlijk… helemaal niets! Toch moet er nog veel gebeuren, want de koning zal binnenkort op vakantie gaan. De voorbereidingen zijn in volle gang totdat Fransiscus in grote paniek de keuken komt binnenvliegen! De Koning heeft aan Fransiscus gevraagd om dit jaar op de sleutel van de kluis te passen, maar de kluissleutel blijkt verdwenen. Natuurlijk is er direct grote paniek onder het kasteelpersoneel. Wie gaat dit slechte nieuws aan de Koning vertellen, wordt de kluissleutel nog gevonden en gaat de vakantie van de koning nu nog wel door…?
Kleurwedstrijd
De jonge bezoekers kunnen kans maken op mooie prijzen, als ze meedoen met de kleurwedstrijd van Rabobank Randmeren
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen