Open dag Meker Tuinen

Komende zaterdag, 28 september, houdt Meker Tuinen van 10.00 tot 15.00 uur een Open dag waarin geïnteresseerde tuinbezitters in een plezierige en ongedwongen sfeer alle informatie kunnen krijgen over ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen. 

Tegelijk is er een informatiemarkt van een aantal gespecialiseerde bedrijven op het gebied van tuinproducten, zoals terrassen, zwembaden en vijvers, verhardingen, buiten koken, tuinaankleding, etc. en is er de mogelijkheid om geheel vrijblijvend advies te vragen op het gebied van tuinontwerp en -aankleding. 
nej7ltxpcwalrwrejcoxzqdwj
Meker Tuinen heeft een landelijk opererend hoogwaardig hoveniersbedrijf, zich gespecialiseerd in de aanleg van tuinen, daktuinen en terrassen. Veelvuldig wordt samengewerkt met tuinarchitecten (Studio Wim Versantvoort, Wolterink Laren, Vlaak Verhulst, Andrew van Egmond, Bureau Son tuinontwerp), tevens worden ontwerpen gemaakt in eigen huis. Projecten worden gerealiseerd in het hele land (en daarbuiten), maar Midden Nederland blijft de thuishaven. Naast het aanleggen van tuinen hebben wij ook onze specialisaties, zoals het bouwen van boomhutten, acaciawanden, unieke tuindouches en natuurlijk onze groene wolken van buxus, taxus en laurier. Stuk voor stuk unieke producten, die harmonisch passen in de tuinen waarin ze worden toegepast. 
Meker Tuinen is gevestigd in Nijkerkerveen op het adres Domstraat 20a; op het terrein van Meker Tuinen is een sfeervolle inspiratietuin gerealiseerd die een goed beeld geeft van de creatieve mogelijkheden en verrassingen die een tuin kan bieden
f3n668cff6l71c4de6fj5vgmg
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen