2e Editie RegioFoodValleyDay 

Foto:

13 september van 09.00 tot 16.00 uur

Na de succesvolle eerste editie vorig jaar, is het gelukt ook dit jaar wederom een mooi programma te presenteren: op zaterdag 13 september gaan op “RegioFoodValleyDay”, maar liefst zes interessante Nijkerkse bedrijven de deuren openen voor het grote publiek.
Dat zijn Bieze Food Group, Epos Specerijen, ABZ Diervoeding, Wijngaard Aan de Breede Beek en Varkenshouderij Overeem. Tevens doet er ook een technisch bedrijf mee, namelijk Bronswerk Heat Transfer. Nijkerk biedt immers niet alleen werkgelegenheid binnen de food-sector, maar heeft ook veel technische bedrijven. De bedrijven openen hun deuren tussen 9.00u – 12.00u. Ieder die zo’n bedrijf eens van binnen wil zien kan er, bijvoorbeeld op de fiets, langs voor een gratis rondleiding. 
Nijkerk behoort binnen de “regio food valley” tot het productiecentrum. De “3 O’s” proberen elkaar daarin te vinden: Onderwijs, Overheid en Ondernemers. Die samenwerking is terug te vinden in de organisatie die het programma heeft samengesteld voor RegioFoodValleyDay. 
Bij de Grote Kerk is er tussen 11.00u – 16.00u een regionale food-markt. Geïnteresseerden kunnen zich daar aanmelden voor kookworkshops. Er zullen nog meer activiteiten plaats vinden, maar voor actuele informatie kan men op de website alles terug vinden: www.regiofoodvalleyday.nl  
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen