Hardlopen voor schoon drinkwater in Nepal

11 september van 15.30 tot 20.00 uur bij Unica

Gezellig samenzijn en netwerken op bedrijventerrein De Wel in Hoevelaken en tegelijk een sportieve prestatie leveren voor het goede doel. Dat zijn de ingrediënten van De WELLoop.
Initiatiefnemer Unica nodigt iedereen – bedrijven in Hoevelaken en omgeving, collega’s, vriendenclubs en andere sportievelingen – uit om zich in te schrijven. Ook mensen die zelf niet lopen, maar wel iemand willen sponsoren zijn van harte welkom. 
De WELLoop wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd door technisch dienstverlener Unica. Doel van de sponsorloop, naast een gezellige en sportieve middag/avond met mensen uit Hoevelaken en omgeving, is om zoveel mogelijk geld op te halen voor een specifiek project van de Unica Foundation. Het geld dat wordt opgehaald met de WELLoop is bestemd voor het aanleggen van water- en sanitaire voorzieningen in Baraldanda (Nepal). Deelnemers en sponsors worden geïnformeerd over de precieze besteding van hun donaties.
Unica Foundation
Unica Foundation is in 2007 opgericht door de medewerkers van Unica. De stichting ondersteunt hulpprojecten in ontwikkelingslanden, zoals Nepal. Unica Foundation zet de kennis en kunde van de medewerkers van Unica in om de bevolking van deze landen te helpen bij het doorvoeren van structurele en duurzame ontwikkelingen. De stichting kan deze projecten alleen uitvoeren dankzij donaties van Unica en giften van andere maatschappelijk betrokken bedrijven en burgers.
Wat                      De WELLoop, sponsorloop voor de Unica Foundation
Wanneer            Donderdag 11 september vanaf 16.30 uur
Voor wie             Iedereen, bedrijven en personen, sportief of onsportief (hardlopen of sponsoren)
Waar                    Bedrijventerrein De Wel in Hoevelaken (Unica is gevestigd aan De Wel 15)
Doel                     Met een team van 3 tot 5 personen zoveel mogelijk gesponsorde rondjes (à 900 meter) hardlopen binnen één uur. Van individuele inschrijvers worden teams gevormd.
Aanmelden        Ga voor inschrijven en sponsoren naar www.unicafoundation.nl 
Programma
15.30 uur            Inloop
16.30 uur            Begin sponsorloop
17.30 uur            Einde sponsorloop
17.45 uur            BBQ/netwerkborrel
18.30 uur            Prijsuitreiking
20.00 uur            Einde programma
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen