Bijeenkomst Moeders onder Mekoar

Foto:

Nieuw netwerk voor moeders zonder Nijkerkse achtergrond

Sinds 8 augustus 2014 is MOM Nijkerk (Moeders onder Mekoar) actief. 
Toen in het leven geroepen om moeders zonder Nijkerse achtergrond met elkaar in contact te laten komen. Nu om met alle moeders in en om Nijkerk informatie, interesses en tips uit te wisselen en leuke activiteiten te ondernemen. 
Momenteel is het netwerk binnen een week uitgegroeid tot een moedernetwerk van 130 MOMs en nog steeds groeiend. Zij willen behalve een spreekbuis voor moeders en als een gezellig centrum fungeren, ook een sociale functie op ons nemen door mensen die een extra steuntje nodig hebben op te vangen. Ook vinden zij het belangrijk dat Nijkerk bruist. Dat kan door de ondernemers een platform te bieden voor het aanbieden van hun producten. Bijvoorbeeld in de vorm van het leveren van producten in goodiebags die zij regelmatig verloten onder de moeders. Andere manieren zijn bijvoorbeeld het organiseren van workshops, lezingen of andere activiteiten waarbij reclame gemaakt kan en mag worden voor een bedrijf, product of merk.
Ondanks de vakantietijd, blijkt er behoefte te zijn aan ontmoetingen binnen de groep. Daarom is voor aankomende woensdag 20 augustus een speeddate met de moeders gepland in Cafe Centraal Oosterstraat in Nijkerk.
Wil je hierbij zijn? Word dan lid van de faceboekgroep moeders in Nijkerk en geef je op in het geplande evenement of stuur een mail naar [email protected].
Graag tot woensdag 20.00 uur in Cafe Centraal!
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen