Achtste editie wandeltocht ‘Blokje om’

Voor de achtste maal organiseert Eetcafé de Wiekslag de gezellige wandeltocht ‘Blokje om’. Op 6 juli is iedereen uit Hoevelaken en omstreken van harte welkom om eens even goed de benen te strekken. Op eerdere edities deden al tientallen wandelaars mee, zo stond de teller vorig jaar op 85 lopers. 

De tocht is ooit begonnen als spontaan, eenmalig initiatief, waar veel vaste gasten van het café aan deelnamen. Toen bleek dat iedereen enthousiast was, werd de tocht vaker georganiseerd en sloten zich jaarlijks steeds meer sportievelingen aan. Toen Harmen van Huffelen De Wiekslag in 2012 overnam, besloot hij de traditie voort te zetten. 
Deelnemers worden ’s ochtends 6 juli om 11.00 uur bij De Wiekslag verwacht, waar ze in een bus stappen, op weg naar de startlocatie. Daar begint een route van zo’n 21 kilometer.
Wanneer de deelnemers met vermoeide benen en een blaartje hier en daar rond 16.30 uur weer aankomen in Hoevelaken, staat er een buffet klaar bij De Wiekslag.  (niet in de prijs inbegrepen)
Aanmelden voor dit sportieve dorpsevenement kan tot 4 juli. Kosten van de wandeltocht bedragen 10 euro, inclusief de busreis en hapjes en drankjes onderweg. Wandelaars kunnen dan naar huis gaan of gezellig nog een hapje komen eten. 
Aanmelden kan aan de bar van De Wiekslag. 
bijdrage van Sharda van der Helm
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen